شیوههای آشپزی در اسپانیا با بسیاری از کشورهای دنیا متفاوت می باشد . با اینکه رستورانهای اسپانیایی به آشپزیهای جدید و امروزی معروف هستند، اما سادگی غذا را می توان در همه آنها دید آنها را خیلی کم تغییر میدهند.
ریزور کلامز (razor clams) یا صدف تیغی غذای دریایی سنتی گالیسیا می باشد. برای تهیه ایت غذا از سبزیهای خوراکی و روغن زیتون استفاده می گردد.
تورون (turron) یک نوقا می باشد که معمولا از عسل، شکر، سفیده تخممرغ، و آجیل برشته شده تهیه می گردد. این غذا معمولا در روزهای کریسمس برای پذیرایی استفاده می شود.
پالپو اَ لا گالگا (pulpo a la gallega) هشتپای پخته شده می باشد و با نمک و فلفل فرنگی شیرین، طعمدار شده تهیه می شود.برای چشیدن طعم متفاوت غذا به تور اسپانیا ملحق شوید.
کراکت (croquetas) یکی از بهترین پیشغذاها در اسپانیا می باشد. برای تهیه کراکتهای سنتی آن را با ژامبون پر میکردند.
تامبِت (tumbet)، شبیه به پیستو، غذای گیاهی سنتی اسپانیا می باشد که تقریبا در تمام رستورانهای محلی جزیره مایورکا پیدا می شود.
چوکاس فریتوس (chocos fritos) حلقههای ماهی سپیداج یا ماهی مرکب سرخشده می باشد که طعم آن به طعم فراید کالاماری بسیار شبیه می باشد.